neste
forrige
elementer

HelpCenter FAQ

Hva tilbyr Copernicus landovervåkingstjeneste?

HelpCenter FAQ

Copernicus landovervåkingstjeneste (CLMS), som er en del av Copernicus-programmet, leverer geografisk informasjon om landdekke til et bredt spekter av brukere innen terrestriske miljøapplikasjoner. Dette inkluderer arealbruk, arealdekke-egenskaper og -endringer, vegetasjonstilstanden og variabler for vannsyklus og jordoverflateenergi. Den er gratis tilgjengelig for enhver borger eller organisasjon i verden.

Permalinks

Tagger

arkivert under:
arkivert under: Arealbruk
Dokumenter handlinger