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29 April 2014 
 

 
Clarification No 5 
 
Reference:   Open call for tenders No EEA/OSE/14/001  
 
Title:    Framework service contract for the provision of printing, layout 

and design services 
 
 
 
Question 1 
Could you please clarify the nature of the “statement  of the means of confidentiality” 
requested under point 4.3? 
 
Answer 1 
 
With reference to section 4 3. of the tender specifications, the information on potential 
subcontracting is optional, and applies only in the event where it would be known already 
at the stage of the submission of the tender.  
Tenderers are requested elaborate on the means of ensuring quality and confidentiali ty 
when sub-contractors are used, thus ensuring that also subcontractors are committed to 
discretion, ethics and transparency both during the tendering phase and the 
implementation of the contract.  
 


